Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Εργαστήριο ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΦΙΛΜ για μικρά παιδιά στα ΓΑΛΛΙΚΑ

 Το Play & Learn παρουσιάζει μια σειρά εργαστηρίων Μικρού Μήκους Φιλμ για παιδιά Δημοτικού που δεν έχουν καμία εμπειρία στα γαλλικά:
"Μαθαίνω διασκεδάζοντας στα ΓΑΛΛΙΚΑ!"

Η Ειρήνη Λιναρδάκη και ο σύζυγός της Vincent Parisot (Λέκτορας ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Μασσαλίας, Diplome National des Arts Plastiques, Diplome National Superieur d Expression Plastique,Ισοτιμία Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και Παιδαγωγική Ισοτιμία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο) θα διεξάγουν το:

ANIMATION WORKSHOP pour les jeunes en francais
Εργαστήριο ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΦΙΛΜ για μικρά παιδιά στα ΓΑΛΛΙΚΑ



Πιο συγκεκριμένα: Το κάθε παιδί και ανάλογα με τον προσωπικό του χρόνο, θα φτιάξει και θα αναπαραγάγει μια μυθοπλασία με πολύ απλά υλικά και πολύ φαντασία. Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι η δημιουργική διαδικασία ενός μικρού μήκους φιλμ, μέσα από μια εικαστική εμπειρία: δημιουργία script, storyboard, χαρακτήρων, σκηνογραφίας, φωτογράφιση και μοντάζ, και κατόπιν ανάρτησης του φιλμ στο διαδίκτυο σε blog της ομάδας που θα δημιουργηθεί.

Καμία γνώση γαλλικών δεν είναι απαραίτητη, μια και η περίληψη του κάθε μαθήματος θα γίνεται πρώτα στα ελληνικά πριν την έναρξη. Τα παιδιά θα εξοικειωθούν με ήχους από τη γαλλική γλώσσα και θα έρθουν σε επαφή με λέξεις και φράσεις μέσα από το εργαστήριο.


6 Σάββατα: 20/10/12- 17/11/12
12:00-1:00μ.μ
Kόστος: 55€
Περισσότερες πληροφορίες: 6972 207405

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου