Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Halloween Party


Στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών μας δράσεων θα γιορτάσουμε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου το Χάλοουιν. Το Χάλοουιν είναι γιορτή του Δυτικού κόσμου κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται, κατά κανόνα σε κάτι "τρομαχτικό" και επισκέφτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά, ενέργεια γνωστή ως "trick or treat"(πείραγμα ή κέρασμα). Η γιορτή αυτή μπορεί να ταυτιστεί με τις Απόκριες, όμως διαφοροποιείται από αυτές καθώς το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά.

Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 1 Νοεμβρίου  μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας ντυμένα με αποκριάτικες στολές. Οι εκπαιδευτικοί στην τάξη θα παίξουν στα αγγλικά διασκεδαστικά Χαλοουίν παιχνίδια με τα παιδιά σας. Την ημέρα του Χάλοουιν, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου θα υπάρχουν παιχνίδια στη στοά του Play & Learn και Χαλοουίν  σνακς.

 Η κυριότερη όμως δραστηριότητά μας εκείνη την ημέρα, που είναι στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνη "WeCare" είναι να επισκεφτούμε τις διπλανές πολυκατοικίες για το"πείραγμα ή κέρασμα".  Το κέρασμα όμως θα είναι διαφορετικό φέτος. Αντί για γλυκό θα ζητάμε κάποιο πακέτο από ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβα ή κάποιο άλλο τρόφιμο μακριάς διαρκείας για να ενισχύσουμε την οικογένεια Τσοπανόγλου. Η οικογένεια Τσοπανόγλου είναι μια ηρακλειώτικη οικογένεια και συγκεκριμένα η μητέρα 4 παιδιών που έχει παραμείνει ανήμπορη μετά από ένα τροχαίο ατύχημα. Μπορείτε και εσείς να ενισχύσετε το σκοπό αυτό φέρνοντας κάποιο πακέτο από ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, ντοματοπολτό, κονσέρβα ή κάποιο άλλο τρόφιμο μακριάς διαρκείας όπως επίσης  και χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας κ.α., την επόμενη εβδομάδα. Τα τρόφιμα θα συλλεχθούν και θα μεταφερθούν στην οικογένεια Τσοπανόγλου. 

Η πρώτη μας βόλτα για συλλογή τροφίμων θα είναι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 5:30 μ.μ και η δεύτερη στις 7:00 μ.μ. Τα παιδιά θα συνοδεύονται από μια εκπαιδευτικό του Play & Learn αλλά και από τους γονείς τους.Τα παιδιά σας όπως και εσείς μπορείτε να είστε ντυμένοι με αποκριάτικες στολές. Τα παιδιά πιθανόν να μπορέσουν να εξασκήσουν κάποιες λεξούλες ή και ένα μικρό τραγουδάκι στα αγγλικά!

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη βοήθειά σας και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε την οικογένεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου